citroenmousse

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

rasp de sinaasapel- en citroenschillen en pers de citroenen uit. Doe het citroensap met de helft van de wijn en de suiker in een pan. Verhit alles langzaam tot de suiker is gesmolten. Roer er af en toe in. Neem de pan van het vuur, voeg citroen en sinaasappelrasp toe en de rest van de wijn. Roer het er goed doorheen en laat alles afkoelen (niet in de ijskast). Klop de slagroom stijf en meng het wijnmengsel er goed door. Klop de eiwitten stijf en schep ze door de wijnsaus. Verdeel het mengsel over vier hoge glazen en laat deze 45 min. in de koelkast staan.

citroenmousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
0 min
Bekijk recept
Citroenmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeientaart
Nagerecht
Bekijk recept
Citroenmousse
0 min
Bekijk recept
Citroenmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept