Combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in kerse

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook voor de saus het bier met het kersensap tot eenderde in. Voeg de fond toe, laat de saus nog even doorkoken en breng de saus op smaak met peper, zout en cr?me de cassis. Klop vlak voor het serveren (met de staafmixer) de in klontjes verdeelde boter door de saus. Pocheer ondertussen de zwezerik en snijd vervolgens de vliezen eraf.
- Bak de kalfshaas in hete boter in acht minuten ros?. Snijd de zwezerik in dunne plakjes, bestrooi ze met peper en zout en haal ze licht door de bloem. Klop de overtollige bloem van de zwezerik en bak de zwezerikplakjes in de hete boter snel krokant. Snijd de kalfshaas in plakken en leg het samen met de zwezerik op de warme borden. Schenk de saus rond het vlees.

Combinatie van kalfszwezerik en kalfshaas in kerse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Pittige wortelsoep
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Immuunboost-drankje
Bekijk recept