Confiture van gele tomaten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tomaten in warm water leggen en ze pellen. Leg ze in een schotel en bedek ze met de suiker. Laat dit alles zo een 24 uur inrekken. Daarna alles door een zeef gieten. Nu gaat alles in een confiture kom samen met het sap en de geraspte schil van de sinaasappel. Op een matig vuurtje alles aan de kook brengen tot men een siroop heeft. Hierbij moeten nu de tomaten komen die door de tomatenzeef werden gedraaid. Ook hierbij het sap van de citroen doen. Nog goed langzaam laten doorkoken... De potten vullen, sluiten en omdraaien. recept van Rita De Clercq

Confiture van gele tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Bakewell taart
30 min Gebak
Bekijk recept
Chocoladetaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeiensoufflé
30 min- Nagerecht
Bekijk recept