Consomme van bospaddestoelen

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel, hak en laat de ui donkerbruin kleuren in de hete olie. Overgiet met de kippebouillon en laat een tiental minuten trekken, zo krijgt de consommé een diepbruine tint. Wrijf de paddestoelen droog, schoon en bak ze snel aan in een nootje hete boter. Kruid ze met peper en laat ze uitlekken in een vergiet. Zeef de consommé (om de ui te verwijderen), voeg de paddestoelen bij en werk af met de gehakte dragonblaadjes. Serveer goed heet

Consomme van bospaddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Met Zeevruchten
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Consomme Van Rivierkreeftjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept