Coupe Glacée met rode vruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine 5 minuten in de koude melk.Verwarm de melk al roerend ca.5 minuten au baine marie tot de gelatine geheel is opgelost. Pureer de rode vruchten met het zoetstof 1 minuut in de foodprocessor tot een gladde puree.Voeg vervolgens het citroensap,de yoghurt en het gelatinemengsel toe meng alles goed door elkaar. Schep het mengsel in ijsglaatje,dek het af met plastiek folie en zet het laatje 1 Ã 2 uur in de vriezer. Pureer het mengsel opnieuw 1 minuut in de foodprocessor,zodat het glad en luchtig wordt.Doe het mengsel terug in het ijslaatje en zet het nog 1 Ã 2 uur in de vriezer tot het net is bevroren. Per persoon 52 kcal

Coupe Glacée met rode vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept