Deense vla

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rozijnen en de krenten en laat ze uitlekken. Doe de bessensap met het kaneelstokje in een pan en laat het op een lage hittebron een poosje trekken. Los er dan de suiker in op en voeg de rozijnen en de krenten toe. Beng het aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Verwijder dan het kaneelstokje. Roer in een kopje het aardappelemeel met wat water tot een papje en bind hier het vocht mee. Giet de gebonden saus in een schaal en schenk er de vla over.

Deense vla is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept