Demi-glace Saus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verzamel alle bestanddelen in een pan, nadat de champignons zijn schoongemaakt en laat alles zachtjes, onder voortdurend roeren, koken, tot de saus de gewenste dikte heeft. passeer ze daarna door een doek.

Demi-glace Saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Baguettes met gerooktekipmayonaise
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bubbling bowl
10 min
Bekijk recept
Zachte kiphachee met demi crème fraîche
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept