Demi-glacesaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit zwoerd,de grofgehakte ui en wortel op hoog vuur in boter. Voeg tomatenpuree toe, roer en laat 2 minuten meebakken. Bestrooi met bloem, roer om en laat 4 minuten meebakken. Voeg fond toe, peperkorrels, knoflook en kruidentuil en laat half afgedekt 5 uur zacht trekken op laag vuur. Schep regelmatig het schuim af en voeg eventueel bruine fond toe. Kruid met peper en zout en giet door een puntzeef. Laat eventueel verder inkoken. * Demi-glacesaus is de basis van bijna alle bruine vleessausen.

Demi-glacesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Demi-glacesaus
190 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bretonse Saus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Financieresaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Baguettes met gerooktekipmayonaise
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bubbling bowl
10 min
Bekijk recept
Zachte kiphachee met demi crème fraîche
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept