Dessert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Zeef de bloem in een kom en meng met het zout en de warme olijfolie.
- Los de gist op in een beetje warme melk en meng het met de bloem.
- Voeg de eieren toe en kneed de massa tot een zacht deeg.
- Voeg desgewenst een beetje warme melk toe.
- Dek de kom af met een vochtige doek en zet de kom op een warme plaats.
- Laat het deeg rijzen tot de massa tweemaal zijn volume heeft.
- Verhit de olijfolie en rol het deeg uit.
- Breek steeds klein stukje af en rol de stukjes met de hand uit op een met bloem bestoven aanrecht.
- Ieder stukje moet ongeveer een diameter hebben van 10 centimeter.
- Bak de rondjes in de hete olijfolie in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.
- Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met veel kaneel en suiker.

Dessert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept