Duiffilets met romige pepersaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de filets met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan ieder kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Bestrooi de bakboter met de bloem, voeg de room en de peperkorrels toe en laat dit even inkoken. Voeg de fijngeknipte peterselie toe en maak de saus op smaak af met zout en peper. Duiffilets met romige pepersaus, gekookte worteltjes, tuttifrutti en gekookte aardappeltjes.

Duiffilets met romige pepersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wilde duiffilets met krokante korst
0 min
Bekijk recept
Wilde duiffilets met Cumberlandsaus
0 min
Bekijk recept
Wilde duiffilet met meloen en kiwi
0 min
Bekijk recept
Duiffilet Zelf Thuis Gerookt Op Een Slaatje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept