Duitse Reibekuchen

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en rasp ze rauw . Druk alle vocht eruit ( dit gaat het makkelijkst door de geraspte aardappelen in een zuivere keukenhanddoek te doen en dan het vocht er uit te persen )meng de eieren, de bloem en de geraspte ui door de geraspte aardappelen bak van dit deeg aardappelpannekoeken in ruim olie ( giet +/- 1 cm olie in de pan en laat die goed verwarmen) vorm met 2 eetlepels pannekoekjes van +/- 12cm doormeter .Als de kanten beginnen te bruinen , ze voorzichtig omdraaien. geef bij deze warme Reibekuchen lekkere appelspijs die er best koud bij gegeven wordt

Duitse Reibekuchen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reibekuchen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Reibekuchen, Kartoffelpuffer Of Reiberdatschi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reibekuchen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reibekuchen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse bratkartoffeln en bratwurst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse koolsalade met runderworst
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderijstoof met Duitse biefstuk
30 min-
Bekijk recept