Dunne lende met sjalotten en trappist

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

klaar in 20 min, 4 personen Braad de dunne lende op een hoog vuur goudbruin in 20 g boter, zodat er rondom een mooie korst ontstaat. Houd het vlees warm (in aluminiumfolie). Fruit de fijngesneden sjalotten in een steelpannetje met 20 g boter. Bestrooi met peper en leng aan met het bier. Laat op een laag pitje voor de helft indikken. Voeg desgewenst een scheutje water toe voor een minder bittere smaak. Kruid met zout en breng verder op smaak met peper. Braad de dunne lende verder in de pan. Leg het vlees op voorverwarmde borden en blus het braadvocht met de biersaus die u op het laatst met de resterende boter opklopt. Bestrooi de borden met de versnipperde peterselie en bieslook.

Dunne lende met sjalotten en trappist is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Kalkoenkarbonade met Achelse trappist
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept