- verwarm een goei scheut olijfolie in de wok (vergeet ondertussen niet de wijn te ontkurken ) - snij de sjalotjes in kleine stukjes en laat ze fruiten in deze hete olijfolie (blauwe rook ! ) - kook de verse tagliatelli gedurende 4 minuten en spoel deze af onder koud water - snij ondertussen het varkenshaasje in stukjes - breng de versneden champignonnekens eveneens in de wok en blijf naarstig roeren - meng nu het vlees bij en geniet hoe het kissend gaart - pel de tomaten en snij ze in 8 stukken - terwijl u roerend ontroerd wordt dropt ge de bieslooksnippers en de tomaat erbij - als het geheel na een paar minuten goed aan het garen is, besproei je het met de room - blijf wokken tot het geheel een smakelijke brij geworden is en voeg er dan de tagliatelli aan toe - mengen, van het vuur nemen en roep .... aan tafel !!!
DT's Tagliatelli met varkenshaasje is een recept van Jerryke's Cuisine