Dubbele chocoladetaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de eigelen met de suiker tot een schuimig en bleek mengsel.
- Smelt de chocolade in de microgolfoven en voeg er de zachte boter aan toe. Giet dit bij het suikermengsel.
- Klop de eiwitten tot sneeuw en voeg voorzichtig toe. Giet 1/2de in een ronde vorm en laat gedurende 25 minuten bakken in een oven op 180°C.
- Laat afkoelen, ontvorm en bedek met het overblijvende chocolademengsel.
- Zet in de koelkast voor een tijdje. Dien koud op.

Dubbele chocoladetaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Dubbele pompoenkoekjes
15 min Gebak
Bekijk recept