Duo van peertjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil kleine peertjes (reken 1 peertje per persoon), snij ze middendoor en verwijder het klokhuis. Breng een kom in gesuikerd water tot onder het kookpunt en laat er de helft van de peertjes in gaar worden. Kook de andere helft gaar in rode wijn met 1 eetl. suiker en 2 kruidnagels. Schik op elk bord een peertje van elke kleur.

Duo van peertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept