Eendenhaasje met whisky en groene peper

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

klaar in 30 min, 4 personen Hak de sjalotten fijn.Was de champignons en snijd ze in schijfjes. Fruit de sjalotten en de champignons samen in wat boter. Bestrooi met zout. Haal ze uit de pan en bewaar het braadvocht. Bak de eendenhaasjes enkele minuten op een hevig vuur in 20 g boter (ze bakken snel). Wikkel ze in aluminiumfolie. Blus de pan met de whisky, voeg de room, het braadvocht van de champignons, wat zout en de fijngeprakte of fijngestampte groene peper toe. Breng de saus aan de kook en laat ze indikken. Voeg de champignons en de sjalotten net lang genoeg toe om ze op te warmen. Giet een bodempje saus op een voorverwarmde schotel en schik er de eendenhaasjes op. Geef er gebakken aardappeltjes bij.

Eendenhaasje met whisky en groene peper is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eendenbrochette met mangochutneysaus
35 min Snack
Bekijk recept