Egg and bacon pie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 225 gr.C. Schaaf op een grove rasp het vet bij de bloem die U in een kom heb gestort. Roer met een mes 1 ei,water en zout er bij en kneed vlug een soepel deeg. Verdeel het in twee gelijke bol letjes. bestrooi het werkblad met bloem,en rol de bolletjes daarop heel dun uit tot ronde plakken van 32 en 28 cm. middellijn Beleg de ingevette vorm met de grootste plak,leg de kleine er losjes op en zet het geheel een 30 min. in de koelkast Verwarm de oven voor.Haal de `deksel`van de deegbak,bestrijk de bodem met losgeklopt ei. bestrooi hem met reepjes spek,4 losgeklopte eieren,verdeel daar over de peterselie. Schenk de room erbij,voeg peper en zout naar smaak toe. Bestrijk nu ook de rand van de deegbak met ei,knip een paar gaatjes in het deksel en leg het over alles heen. Druk de randen ste vig op elkaar met een vork, bestrijk de boven kant met ei en bak de pastei in 40 min gaar op de onderste richel van de oven

Egg and bacon pie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met zwartebonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gehaktballetjes met snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egg white omelet met forel
15 min
Bekijk recept