Eierflensje met tapenade in bouillon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de eieren los met de tapenade en 2 eetl. bouillon - Verwarm de olie in de koekenpan en laat die even rondwalsen - Bak hierin een eierflensje - Verwarm de overige bouillon in pan of magnetron - Rol het flensje op en snijd er schuine reepjes van - Schep de bouillon in de soepkoppen en voeg de eireepjes en de kruiden toe **TIP:** - tapenade is zelf te maken door 1 gepeld teentje knoflook te malen met 10 ontpitte zwarte olijven, 1 tomaat, 1 eetl. uitgelekte kappertjes, 20 g (ontzouten in melk!) ansjovisfilets uit blik, 1 eetl. gr Wijntip scheutje witte Port in de bouillon geeft een extra krachtige smaak

Eierflensje met tapenade in bouillon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept