Eierkoek (Glutenvrij)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: Doe de eieren met de suiker en de vanillesuiker en het zout in een kom. Klop het geheel tot een schuimige massa. Schep hier in gedeeltes (heel luchtig) de bakmix en de maizena en de bakpoeder door. Laat het deeg vervolgens even rusten en verwarm de oven voor op op 160 gr.C. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg kleine hoopjes deeg erop, met een beetje afstand. (Inmiddels heb ik hier geen illusies meer over, het wordt gewoon een grote koek, in plaats van allemaal kleintjes, maar die breek je later gewoon in stukken). Bak de koek in 15-20 min. lichtgeel. Serveertips: Bestrijk de stukjes eierkoek met boter en bestrooi ze met suiker, als ze nog warm zijn, want dan zijn ze op hun lekkerst. Ze zijn goed te bewaren in een koekentrommel of plastic zak, naar eigen voorkeur en worden dan heerlijk kleverig.

Eierkoek (Glutenvrij) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frambozentrifle
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse eierkoek met kiwi en aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Eierkoek met aardbei
5 min -
Bekijk recept
Hartige Eierkoek
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept