Eierschalen met zalm (voorgerecht)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de borden met een laag zeezout van circa 1 centimeter. Knip met een scherp, puntig nagelschaartje een ovale opening in de eierschalen. Laat de eieren in een kom glijden. Snijd de zalm in reepjes. Klop de eieren los met het water en peper. Smelt de boter in een steelpan en voeg het eimengsel toe. Laat dit al roerend op een zacht vuur stollen tot een glanzende massa. Schep de zalmreepjes erdoor, maar houd een deel apart voor garnering. Vul de eierschalen met roerei en garneer met enkele reepjes zalm. Zet op elk bord 3 eieren in het zeezout en steek de laurierbladeren als garnering tussen het zout.

Eierschalen met zalm (voorgerecht) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladecakeje in 'n eitje
10 min-
Bekijk recept
Sabayon met Belgische kriek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Roerei met gerookte zalm en forel
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Eieren met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept