Enchilada’s met paddestoelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 90°C. Borstel de champignons schoon en snijd ze in stukken. Snijd de groene peper fijn. Breng in een koekenpan bouillon, olie, paddestoelen, ui, lombok en limoensap aan de kook en laat het met het deksel op de pan een paar minuten doorkoken. Verwijder het deksel en laat het vocht verdampen. Als de champignons beginnen te bakken, voeg je de tomatenpuree toe. Vervolgens laat je alles inkoken tot een dikke puree. Maak op smaak met zout en peper. Schep een lepel op de tortilla, rol ze op en houd ze warm in de oven tot ze allemaal klaar zijn.

Enchilada’s met paddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Enchilada's
50 min
Bekijk recept
Enchiladas met kip en kaas
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchiladas Met Kip En Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Kalkoen-enchiladas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept