Engels korstdeeg

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met het zout in een kom en voeg de boter toe. Snijd de boter met twee messen in kleine stukjes. Meng met een mes zoveel water door het bloemmengsel tot je geen droge bloem meer ziet. Bestrooi het werkvlak met bloem en rol de deegbal uit tot een lap van een halve centimeter dikte. Vouw de deeglap in drieën, rol het uit, vouw het nogmaals in drieën. Rol hiervan het gewenste model. Laat het deeg voor het bakken 15 minuten rusten.

Engels korstdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Snack
Bekijk recept
Varkenshaasje in korstdeeg
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Rookworsthapjes In Korstdeeg.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rookworsthapjes in korstdeeg
0 min
Bekijk recept

Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept
Makreel, spinazie en knoflooktoast
Bekijk recept
Engels Vruchtenbrood (high Tea)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Engels-ontbijt-eitje
20-30 min -
Bekijk recept