Envelopje gevuld met paddestoelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Giet een tamelijk grote pan vol met water en een beetje zout en breng dit aan de kook.
- Smelt in een andere pan de boter en bak de fijngesneden ui en knoflook zacht, maar niet bruin. Voeg de paddestoelen toe en tevens wat peper en zout naar smaak.
- Bak alles enkele minuten op een middelhoog vuur en blus dit af met 3 eetlepels water. Voeg nu de peterselie en de slagroom toe en eventueel een scheut cognac. Kook de lasagnevellen in circa 10 minuten beetgaar op een niet te hoog vuur. Denk eraan dat deze vellen snel kunnen breken of gaan kleven. Niet afgieten dus, maar met een schuimspaan de vellen eruit halen. Snijd deze vellen in twee?n en leg op ieder bord een half velletje. Schep er het paddestoelenmengsel overheen (bewaar nog een beetje voor garnering) en leg de andere lasagnehelft erop. Serveer met parmezaanse kaas en... eet smakelijk!

Envelopje gevuld met paddestoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept