Exotische fruittaart

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet een springvorm van 22 cm in met boter. Verkruimel de koekjes en meng de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van de taartvorm en druk het met een lepel aan. Laat het fruit uitlekken en vang het sap op (2,5 dl). Week de gelatine in koud water. Verhit 6 eetlepels van het sap en los hierin, van het vuur, de uitgeknepen gelatine op. Roer dit door de rest van het sap. Roer de MonChou met de suiker met een mixer glad. Roer het gelatine-mengsel erdoor. Klop de slagroom stijf en spatel dit door de MonChou. Verdeel het mengsel over de koekjesbodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven. Verdeel het tropische fruit over de bovenkant van de taart en verwijder de rand van de springvorm.

Exotische fruittaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerfruittaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Open fruittaart
45 min-
Bekijk recept
Gemengde fruittaart met banketbakkersroom
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruittaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept