Exotische visfilet

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vis met citroensap besprenkelen . 10 minuten laten intrekken . Zout en peper inwrijven . Visfilets door de bloem , dan door losgeklopt ei , daarna door paneermeel halen . In grote pan de boter of margarine verhitten ,de filets aan beide kanten laten bakken, dan het vuur wat temperen en aan beide kanten ongeveer 8 mituten zachtjes laten bakken.De vis op een verwarmde schotel leggen en warm houden . De bananen in schuine schijven snijden . De uigelekte ananas in blokjes snijden , ook de coctailkersjes laten uitlekken. De vruchten gaan met de rest boter in het bakvet van de vispan.Voordurend rondscheppen en lichtjes bruin laten worden , de curry erdoor roeren en de vruchten over de vis verdelen. Te serveren met stokbrood of rijst . Smakelijk !

Exotische visfilet is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept