Exotische visspiesjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de visfilets ongeveer 10 minuten in de sojasaus. Snijd de vis daarna in blokjes (ongeveer 3 cm dik). Snijd de tomaten in 4 plakken, de groene paprika's en uien in kleine, mooie stukjes en de citroenen in schijfjes. Steek afwisselend een stukje vis, tomaat, paprika, ui en citroen op de spiesjes. Vermeng de olie met het kerriepoeder en bestrijk de spiesjes ermee. Leg de visspiesjes gedurende 12 tot 15 minuten onder de grill, terwijl u ze geregeld draait. Kruid eventueel met een weinig zout en peper.

Exotische visspiesjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Oosterse visspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met paprikasaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept