Exquise kaassoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwijder de korstjes van het brood en snijd het in dobbelsteentjes. Bak deze in de boter aan alle zijden mooi goudbruin en bestrooi ze met wat versgemalen peper.
- Smelt de boter en roer er droog de bloem door tot een samenhangend geheel is ontstaan. Voeg scheutje voor scheutje, onder voortdurend roeren, de bouillon toe.
- Roer de eierdooier los met de slagroom. Voeg er wat hete soep bij en schenk dit mengsel al roerend bij de soep.
- Voeg de gerapte kaas en de fijngehakte peterselie toe.
- Serveer de dobbelsteentjes brood er apart bij.

Exquise kaassoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Paddestoelensoep Onder Bladerdeegdeksel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept