Eendenfilet met peper en porto

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de eendenfilets in met olie en bestrooi ze met peper. Maak de champignons schoon en fruit ze enkele minuten in de boter. Bak de eendenfilets op een hevig vuur (5 minuten per kant). Houd ze warm. Blus de vleesbakresten met de porto, voeg de room en de champignons toe. Kruid met zout en breng aan de kook. Versnijd de filets schuin, schik ze op borden en versier met saus en champignons.

Eendenfilet met peper en porto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofcrème met gerookte eendenfilet
20 min
Bekijk recept
Gebakken eendenfilet, salade van voorgekookte tarwe, verse kruiden, gedroogd fruit en truffelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Bekijk recept
Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept