Zalm met couscous en rucola

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wel in een schaal de couscous in het kokende water ca. 5 min. Schil de sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de rucola grof. Meng het citroensap en 2/3 van de olie door de couscous. Schep ook de sinaasappel, rucola en pijnboompitten erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Bestrooi de zalm met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de zalm in 2-3 min. per kant net gaar. Schep de couscous in een kom en leg de zalm erop.

Zalm met couscous en rucola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept