Fazantengoulash uit de snelkookpan

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de delen met zout en peper. Bak het spek uit in een snelkookpan en voeg de boter toe. Bak hierin de fazantdelen rondom bruin. Voeg de gehakte uien, de kleingesneden knoflook, de paprika in reepjes, het vocht, de puree en de kruiden toe en sluit de pan. Breng het geheel onder druk en kook dit in ca. 20 minuten. Neem de fazantdelen uit de pan en haal het vlees van de botjes. Bind het vocht met de aangemengde bloem en verwarm het vlees in de saus en maak deze op smaak af met zout en peper. Serveertip: Fazantengoulash, gestoofde paprika's en gekookte rijst of pasta. Tip: Voeg 1 el. oregano toe bij het koken en gebruik Worchestershiresauce voor een fijne smaak.

Fazantengoulash uit de snelkookpan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn in dragon-roomsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In kokosmelk gestoofde Indonesische runderlappen
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jota (soep met cannellinibonen)
35 min
Bekijk recept
Ouderwetse Hachee
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept