Filets de perche

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Baarsfilet met zout, peper en kruiden insmeren. 1 uur laten trekken. Sjalotten fruiten en met wijn blussen. De filets in de saus leggen en op een laag vuurtje 10 min. laten trekken. Uitnemen, warm houden. Het kookvocht een beetje laten inkoken, room toevoegen, laten indikken. Boter langzaam toevoegen en de filets met de saus overgieten.

Filets de perche is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept