meng alle grondstoffen kneed het deeg, maar gebruik niet te veel bloem en kneed goed uit laat het deeg 30 minuten rusten bij kamertemperatuur onder een drog! e doek (de voorrijs) halveer, rol één deeghelft uit en leg ze in de taartvorm (hoge rand, O 30 cm) druk met een deegrestje aan zodat het deeg mooi de vorm van de taart aanneemt verwijder de randen en laat het deeg narijzen. Draai de taart na het bakken om op een taartrooster Laat ze zo afkoelen tot het roostermotief duidelijk zichtbaar is.Voorbereiding van de vulling : Meng de melk met de eidooiers en de zoetstof Voeg de gezeefde bloem toe Klop het eiwit niet te vast op en spatel door het mengsel Vul de taartvorm met het flanmengsel en laat gedrurende 20 minuten rijzen vooraleer te bakken. Bakken : in een voorverwarmde oven van 180° Baktijd : 40 minuten dit recept komt uit : Bakken zonder suiker van Peter Balcaen