foie gras de canard à la tomate de Marmande

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De foie gras(eendelever)kuisen, ttz de adertjes eruit halen met een heel fijn keukenmes. Een beetje vet of olie laten warmen in een gietijzeren kookpot. De eendelever hierin doen en laten sudderen gedurende 15 à 20 minuten. Kruiden met peper en zout en een beetje suiker. De eendelever eruit halen en bewaren. De kookpot ontvetten. Daarna het fijngesneden sjalotje samen met het fijngehakte teentje look en de tijm in de kookpot doen. De tomaten toevoegen en een mespuntje suiker. Peper & zout en dit laten sudderen op een zacht vuur gedurende 10 minuten. De eendelever erbij voegen en verder laten sudderen nog een 5à7 minuten. De eendelever eruit halen, in schijven snijden en opdienen met de tomatensaus. Lekker met stokbrood.

foie gras de canard à la tomate de Marmande is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse Quiche Met Gegrilde Groenten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept