Fondant au chocolat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Chocolade en boter laten smelten in een pannetje. Laten afkoelen en dan de suiker erdoor roeren Dan de eieren eronder roeren, en dan heel goed roeren Dan de bloem, en dan alles in een vorm doen In het midden van de voorverwarmde oven van 140 graden C plaatsen,en gedurende 1u. laten bakken

Fondant au chocolat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke WK cupcakes
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept