Frangipanne taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de bladerdeeg in een beboterde ronde vorm, smeer hierop de abrikozenjam. Roer boter romig samen met suiker eieren vanillesuiker dan en amandelpoeder. Daarna de zelfrijzende bloem erbij en het amandelextrakt en het citroensap. Doe deze vulling op de taartbodem, en bak gedurende 25 min. op 175 graden. Laat afkoelen. Maak glazuur van de poedersuiker en enkele druppels citroensap en werk af.

Frangipanne taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frangipanne taart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept