Franse appeltaart

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de 4 plakjes bladerdeeg ontdooien, leg ze op elkaar en rol ze uit totdat ze in een platte vorm passen (b.v. een pizzavorm). Prik met een vorm over de gehele bodem gaatjes. Bestrooi daarna met amandelmeel (of paneermeel, maar dat is niet zo lekker als amandelmeel) tot de gehele bodem bedekt is. Schil de appels en partjes en leeg deze dakpansgewijs in de vorm. Laat het geheel in de oven ongeveer 10 tot 15 minuten bakken totdat de appels goudbruin zijn. Roer de ei met de melk en de suiker los en giet dit over de halfgare appeltaart. Zet nogmaals ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven zodat het eimengsel goed gestold

Franse appeltaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept