Franse vissoep

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak alle groenten schoon en snijd ze in ongeveer gelijke kleine stukjes, snipper de look heel fijn.
- Fruit de groenten zonder ze te kleuren in de helft van de vetstof tot ze een heerlijke geur afgeven.
- Voeg kruiden toe en overgiet met bouillon, laat 20 minuten koken.
- Snijd de visfilets in blokjes van 3 cm op 3 cm en voeg ze bij de soep.
- Pel en ontpit intussen de tomaat en snijd hem in partjes.
- Sijd het brood in kubusjes en bak ze krokant in de vetstof.
- Voeg op het laatste de tomatenpuree en de stukjes tomaat bij de soep en laat nog even meekoken.
- Strooi net voor het opdienen de stukjes brood en de peterselie over de soep.

Franse vissoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept