- Bereid de Griekse pasta gedurende 13 min. in 3 L kokend water waaraan u 2 bouillonblokjes met fijne tuinkruiden toevoegt. Laat uitlekken en afkoelen.
- Verwijder het klokhuis uit de ongeschilde appel. Snij de appel in zeer kleine stukjes. Besprenkel met citroensap.
- Snij de augurken in kleine stukjes en de radijzen in vieren. Hak de rucolabladen grof.
- Meng de pasta, de appelstukjes, de radijzen, de augurken, de rozijnen en de gehakte rucola.
- Meng in een kleine kom de olijfolie, de notenolie, de dragonazijn, de ontdooide kervel, de mosterd, peper en zout.
- Net voor het opdienen, giet u de vinaigrette over de salade. Roer voorzichtig om. TIP: - U kan de pasta vervangen door 250 g voorgekookte tarwegraantjes. Voorzie een kooktijd van 15 à 20 min.
- U kan de salade daags voordien klaarmaken.
- Maak er een maaltijdsalade van door emmentalerblokjes toe te voegen."}}