Frisse salade met gebakken lamsfilets en een balsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Boter goed warm laten worden. Lamsfilets peperen en zouten, om en om bakken in boter totdat ze aan allebei de kanten mooi bruin zijn.
- De filets uit de pan nemen en mooi trancheren.
- De sla-soorten wassen en goed laten uitlekken.
- We pakken een groot bord en leggen in een kring de veldsla. Daar bovenop de friss? en hier bovenop een roosje lollo rosso.
- Maak een dressing door olie en azijn te monteren en breng deze op smaak met peper, zout en poedersuiker.
- De dressing wat over de sla sprenkelen en de warme filet mooi rangschikken rondom de sla.

Frisse salade met gebakken lamsfilets en een balsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept