Garnalen- en visragout

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak 3 eetl. olie heet in een koekepan en fruit de uien tot ze zacht zijn. Voeg tomaten toe en stoof 15 min. Meng het water met 1 theel. zout en dompel de sneden brood even hierin. Leg ze nu op de bodem van een vuurvaste ovenschaal en bedek met de helft van de vis, de helft van de garnalen en de helft van het tomatenmengsel. Bestrooi met zout en peper, herhaal met de overige vis, garnalen en tomaten en bedek het met de resterende sneden brood. Giet de resterende olie en de wijn erover. Sluit het af met aluminiumfolie en het deksel. Breng het snel aan de kook, draai het vuur laag en sudder 15 min. Serveer het in de ovenschaal.

Garnalen- en visragout is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept