Garnalenspiesjes met gembersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik de garnalen aan de satéstokjes Roer 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco door 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee de spiesjes Meng 1 theelepel citroensap, gember, bieslook en enkele druppels tabasco door de tomatenketchup Leg de spiesjes in een hete droge koekenpan of op een grillpan en grill ze in 2 min. om en om. Geef de saus apart bij de spiesjes en eet er wat brood bij. per portie: 104 kcal.

Garnalenspiesjes met gembersaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Citroengras-garnalensaté
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenspiesjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept