Gebakken bloedpensmedaillon op aardappelmousseline

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid een klassieke puree, maar roer door een fijne roerzeef en vermeng met 3 cl. room en de kruiden. Snijd vervolgens de pensen in medaillon en bak deze in de boter.

Gebakken bloedpensmedaillon op aardappelmousseline is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelmousseline
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krokante mousseline
45 min-
Bekijk recept
Eendenborst met porto
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelmousseline met
60 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept