Ham op Normandische wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 220 graden. Appels schillen, in 4 partjes snijden en dan in plakjes. Ham op het bakpapier leggen, instrijken met de chutney, bestrooien met versnipperde ui (niet teveel). Daarop de plakjes appel (halve appel per portie) en met een eetlepel Marsala overgieten. Bakpapier goed dichtvouwen en de 4 pakketjes op een ovenplaat in de hete oven plaatsen gedurende 15 à 20 minuten.

Ham op Normandische wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept