Hammetje met mosterdsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng in een diepe kom water aan de kook en laat de gespoelde aardappelen ongeveer 5 minuten koken, snijd de bovenste helft van de aardappel af.
- Maak kruidenboter met 75 gr boter, gehakte ui en peterselie, peper en zout en enkele druppels citroensap.
- Leg de kruidenboter op de aardappelen, bak ondertussen de hammetjes in de resterende boter 3 minuten aan weerszijden op 650W.
- Neem de hammetjes uit de schotel en voeg de room en de mosterd toe, laat de saus 2 minuten inkoken en werk af met peper en zout. TIP: - Je kan de aardappel ook uithollen en daarmee een puree bereiden, waarin je de kruidenboter verwerkt.

Hammetje met mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van hammetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept