Hammousse op lollo rosso

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Lekker met dunne sneetjes bruin stokbrood.
- Pureer de ham in de keukenmachine. Meng de verse roomkaas met ham erdoor. Klop de slagroom stijf en schep deze luchtig door het hammengsel. Was de lollo rosso en snijd de blaadjes in dunne reepjes.
- Leg op de bordjes een bedje van lollo rosso. Klop de azijn, mosterd, tijm, zout, peper, notenolie en zonnebloemolie tot een vinaigrette en sprenkel deze over de lollo rosso. Vorm de hammousse met behulp van twee koffielepels tot per persoon 3 ovale vormpjes en leg deze op de lollo rosso. Garneer met de pistachenootjes.

Hammousse op lollo rosso is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pesto-preistamppotje met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bolletje pit
- 10 min-
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Hammousse met portgelei
30 min Snack
Bekijk recept