Harde wafels

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
swijze: Roer de boter met de suiker tot room. Voeg een voor een de eieren toe. Zeef de bloem met de bakammonium en voeg dit in gedeelten aan het boter-suikermengsel toe. Bestuif de handen met bloem en vorm rolletjes van het deeg en laat deze minstens 12 uur in de koelkast rusten. De eerste maal het wafelijzer goed invetten en dan bak je de wafels mooi bruin. Smakelijk !

Harde wafels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde witlof
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept