Hartje van verlangen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Roer de eidooiers met de suiker los, daarna deze massa "au bain marie" luchtig kloppen totdat deze goed warm aan voelt ( U kunt dit het best met de buitenkant van de vinger voelen).
- Daarna deze massa koud kloppen.
- Smelt 200 gr. oranje chocolade in een pannetje "au bain marie", als deze gesmolten is de rest van de oranje chocolade erbij en constant blijven roeren.
- In de tussentijd de slagroom opkloppen tot kwark dikte.
- Spatel de chocolade massa met eidooier massa door de slagroom en de Grand Marnier (let op erdoor spatelen en niet kloppen).
- Giet deze massa in de vormpjes. **Opmerking:** - alle ingredi?nten moeten koud verwerkt worden anders zakt de vorm in elkaar. **Chocolade krullen:** - Smelt 2/3 van de chocolade "au bain marie", wanneer deze gesmolten is de rest van de chocolade erbij en constant blijven roeren tot deze koud is.
- Giet deze massa op een marmeren plaat of een vlakke glazen snijplank. Smeer deze uit totdat er een dun laagje ontstaat, wanneer ze taai begint te worden gaat u met een mes over de marmeren plaat van boven naar beneden zodat de chocolade begint op te krullen. Herhaal dit meerdere malen. **Serveren:** - Leg een hartje op een bord, leg daar een chocolade krul op en serveer er een glaasje parfait d'amour bij

Hartje van verlangen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


IJshartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
Sinaasappeltiramisu in 'n glaasje
55 min- Nagerecht
Bekijk recept