Hasseltse flensjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De flensjes insmeren met een beetje appelstroop.
- Dichtvouwen en in een beboterde schaal leggen.
- Een koffielepel suiker per persoon over de flensjes strooien en in een warme oven plaatsen.
- De room kloppen tot een vaste massa.
- Jenever en Heidebitt (likeur uit Hasselt) toevoegen.
- Over de warme pannekoeken gieten.
- Onder een hete grill laten gratineren.
- Op warm bord opdienen.

Hasseltse flensjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ECHTE HASSELTSE SPECULAAS
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hasseltse speculaas
0 min
Bekijk recept
Hasseltse speculaas
0 min
Bekijk recept