Hasseltse speculaas

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Alles behalve de amandelen samen mengen, de amandelen voeg je er op het einde pas aan toe .
- Een nachtje laten rusten en verdelen in stukken van 50gr. Gedurende 15 tot 20 min afbakken op 230 graden .

Hasseltse speculaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ECHTE HASSELTSE SPECULAAS
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hasseltse speculaas
0 min
Bekijk recept
Hasseltse Krentenmik
0 min
Bekijk recept