Hasseltse speculaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter zacht maken, suiker aan toe voegen. Vocht toevoegen en goed mengen. Alle droge stoffen goed mengen, daarna onder de massa kneden. Dit alles tot een kort maar toch homogeen beslag tip: zorg ervoordat alle grondstoffen op kamertemperatuur zijn. Laten rusten 24 uur. Na de rustperiode afwegen tot 30 deegbolletjes . Oventemperatuur 200 graden voorverwarmen en in +/- 20 minuten afbakken Dit is een recept van Heriette

Hasseltse speculaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ECHTE HASSELTSE SPECULAAS
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hasseltse speculaas
0 min
Bekijk recept
Hasseltse Krentenmik
0 min
Bekijk recept